Integritetspolicy

På Ekologiskt Forum är vi engagerade i att skydda din integritet och säkerställa säkerheten för din personliga information. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lämnar ut och skyddar den information du tillhandahåller oss genom vår webbplats. Genom att använda vår webbplats samtycker du till villkoren i denna integritetspolicy.

Information vi samlar in

När du besöker vår webbplats kan vi samla in viss personligt identifierbar information, som ditt namn och e-postadress, när du frivilligt lämnar den till oss genom kontaktformulär eller nyhetsbrevsprenumerationer. Vi kan också samla in icke-personlig information, som din IP-adress och surfningsbeteende, för att förbättra funktionaliteten på vår webbplats och ge en bättre användarupplevelse.

Användning av information

Vi använder den information vi samlar in för att:

  • Kommunicera med dig, svara på dina förfrågningar och ge dig den information eller de tjänster du begär.
  • Skicka nyhetsbrev, uppdateringar och marknadsföringsmaterial relaterade till vår webbplats, om du har prenumererat på dem.
  • Förbättra vår webbplats och förbättra din surfupplevelse.
  • Övervaka och analysera trender, användning och aktiviteter på vår webbplats för att förbättra vårt innehåll och vårt erbjudande.

Dataskydd

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda säkerheten för din personliga information och säkerställa att den inte tas del av, lämnas ut, ändras eller förstörs utan auktorisation. Dock kan ingen dataöverföring eller lagringssystem garanteras vara 100% säkert. Vi kan inte garantera säkerheten för information som du överför till oss eller som vi lagrar på våra servrar.

Lämnande av information

Vi kan dela din personliga information med betrodda tredjepartsleverantörer som hjälper oss att driva vår webbplats och bedriva vår verksamhet, såsom e-postleverantörer eller analysleverantörer. Vi ser till att dessa tredjepartsaktörer hanterar din information med samma sekretess och säkerhet som vi gör.

Vi kan också lämna ut din information om det krävs enligt lag eller om vi i god tro anser att sådana åtgärder är nödvändiga för att följa rättsliga förpliktelser, skydda våra rättigheter eller egendom eller säkerställa andras säkerhet.

Länkar till tredje part

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av oss. Denna integritetspolicy gäller inte för sådana webbplatser eller tjänster. Vi rekommenderar att du granskar integritetspolicyn för de tredjepartswebbplatser du besöker.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter att den uppdaterade integritetspolicyn har publicerats på vår webbplats. Vi uppmanar dig att regelbundet granska integritetspolicyn för att hålla dig uppdaterad om eventuella uppdateringar eller ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar om denna integritetspolicy eller vår behandling av personlig information, vänligen kontakta oss på privacy@ekologisktforum.se.

Genom att använda vår webbplats bekräftar du att du har läst och förstått denna integritetspolicy och samtycker till dess villkor.